Brend

Pretraga po brendovima

Istražite širok izbor vodećih brendova dermokozmetike.

Pretraga po kategorijama

ciscenje-lica

Čišćenje lica

Pravilna njega lica počinje čišćenjem. Očišćeno lice je neophodan dio svakodnevne rutine. Uklanjanje šminke i prljavštine s kože prvi je korak njege i osvježenja.

njega-lica

Njega lica

Svakoj koži je potrebna individualna i prije svega pravilna njega. Postoje proizvodi za njegu suhe kože, problematične kože, kože sa prvim znakovima starenja,…

njega-tijela

Njega tijela

Linije za sve tipove kože – svrab, suhu, stariju, atopičnu. Trenutna njega i dugotrajna efikasnost. Pronađite liniju za svoj tip kože.

sunce-kreme

Zaštita od sunca

Krema za sunčanje je dizajnirana da zaštiti našu kožu od opasnih sunčevih zraka. Osim što štiti našu kožu, krema za sunčanje ima i funkciju hranjenja naše kože.

Pretraga po vrsti kože

vrsta-akne

Akne

Akne su stanje masne kože u kojem lojne žlijezde na koži proizvode višak sebuma. Kao rezultat, pore se začepljuju mrtvim stanicama i sebumom.

vrsta-suha-koza

Suha koža

Suva koža može se pojaviti bilo gdje na tijelu, ali najčešće na rukama, stopalima, koljenima, laktovima i licu, jer su ti dijelovi tijela izloženiji od ostalih.

vrsta-anti-age

Starenje

Nakon 25. godine na površini kože počinju se pojavljivati ​​prvi znaci starenja. Prvo se pojavljuju fine linije, ali s vremenom i bore postaju uočljive.

vrsta-njega-kose

Njega kose

Tokom normalnog ciklusa kose, gubimo u prosjeku 30 do 60 vlasi dnevno. Međutim, tokom sezonskih promjena gubitak kose može biti još veći.