Brend

Pretraga po brendovima

Istražite širok izbor vodećih brendova dermokozmetike.

Pretraga po kategorijama

Čišćenje lica

Pravilna njega lica počinje čišćenjem. Očišćeno lice je neophodan dio svakodnevne rutine. Uklanjanje šminke i prljavštine s kože prvi je korak njege i osvježenja.

Njega lica

Svakoj koži je potrebna individualna i prije svega pravilna njega. Postoje proizvodi za njegu suhe kože, problematične kože, kože sa prvim znakovima starenja,…

Njega tijela

Linije za sve tipove kože – svrab, suhu, stariju, atopičnu. Trenutna njega i dugotrajna efikasnost. Pronađite liniju za svoj tip kože.

Zaštita od sunca

Krema za sunčanje je dizajnirana da zaštiti našu kožu od opasnih sunčevih zraka. Osim što štiti našu kožu, krema za sunčanje ima i funkciju hranjenja naše kože.

Pretraga po vrsti kože

Akne

Akne su stanje masne kože u kojem lojne žlijezde na koži proizvode višak sebuma. Kao rezultat, pore se začepljuju mrtvim stanicama i sebumom.

Suha koža

Suva koža može se pojaviti bilo gdje na tijelu, ali najčešće na rukama, stopalima, koljenima, laktovima i licu, jer su ti dijelovi tijela izloženiji od ostalih.

Starenje

Nakon 25. godine na površini kože počinju se pojavljivati ​​prvi znaci starenja. Prvo se pojavljuju fine linije, ali s vremenom i bore postaju uočljive.

Njega kose

Tokom normalnog ciklusa kose, gubimo u prosjeku 30 do 60 vlasi dnevno. Međutim, tokom sezonskih promjena gubitak kose može biti još veći.