INFORMACIJE O DOSTAVI NARUDŽBE

Za dostavu narudžbe na teritoriju Bosne i Hercegovine potrebna su 1 do 5 radnih dana (subote, nedjelje i praznici su isključeni) ovisno o trenutnoj raspoloživosti artikala. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti pošiljku, zadržavate pravo da prekinete narudžbu ili da izvršite rezervaciju i sačekate da naručeni proizvod postane dostupan. Pošiljke isporučujemo putem partnera brze pošte (BH Post Express).

Dostava na teritoriji Bosne i Hercegovine se realizira u roku od 1 do 5 radnih dana nakon odašiljanja paketa (subote, nedjelje i praznici su isključeni) osim manjih mjesta, za koje se primjenjuje važeći raspored vožnje brze pošte.

Sve narudžbe pristigle do 15:00h obrađujemo isti dan, ovisno o dostupnosti naručenih artikala. Sve narudžbe pristigle poslije 15:00h, zbog tehničkih mogućnosti i reda vožnje brze pošte, šaljemo u toku sutrašnjeg dana, u zavisnosti o dostupnosti naručenih artikala.

ApotekaOnline.ba ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke, uslijed “više sile” i nepovoljnog stanja na regionalnim putnim komunikacijama. Prije isporuke svaki proizvod provjeravamo od oštećenja. Molimo da pošiljku preuzmete i po mogućnosti provjerite pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave.

Za iznos narudžbe manje od 69,99 KM trošak dostave snosi naručitelj, i ona iznosi 7 KM (PDV uključen) za Bosnu i Hercegovinu. Za narudžbu iznad 70,00 KM DOSTAVA JE BESPLATNA za sva mjesta u Bosni i Hercegovini.

Napomena: Dostavu vršimo isključivo na teritoriji Bosne i Hercegovine.