Uslovi korištenja

Pharmacy pruža uslugu putem internet stranice na domeni https://apotekaonline.ba. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija, te upravljanja sadržajem stranice.

Na domeni https://apotekaonline.ba određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda na online prodavnici ApotekaOnline.ba.

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim običajima online poslovanja.

Korištenjem Pharmacy online trgovine, svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine, treba da se suzdrži od korištenja istog, ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama putem e-mail adrese support@apotekaonline.ba ili na broj telefona +387 33 529 942.

Pharmacy online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a / Edge-a, Firefox-a ili Safari-a. Kupovinu na Pharmacy online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja.

Pristup online trgovini može biti privremeno onemogućen ili ograničen zbog ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih razloga i problema.

Cijene navedene na ApotekaOnline.ba izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na ApotekaOnline.ba vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude.
Svaki korisnik Pharmacy online trgovine, samovoljno za svoje potrebe, i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici, i samovoljno prihvata uslove korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također, bilo kakvi hakerski napadi na stranicu ApotekaOnline.ba su strogo zabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito, i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice ApotekaOnline.ba podložno je tužbi.

Fotografije na online trgovini ApotekaOnline.ba mogu biti ilustrativne prirode, i ne moraju odgovarati u potpunosti realnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu, i opis proizvoda na ApotekaOnline.ba mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Pharmacy će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije opisati dati proizvod, kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici ApotekaOnline.ba sam ocjenjuje tačnost informacija, i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. Pharmacy neće biti odgovorna za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici ApotekaOnline.ba

Pharmacy nastoji pružiti najbolju moguću uslugu svojim kupcima. Pharmacy ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo Vas da nam se obratite putem e-mail adrese support@apotekaonline.ba ili na broj telefona +387 33 529 942.

Na dijelu stranice koji je namijenjen za prezentaciju novosti i oglašavanje, oglašivači su odgovorni za materijale koji budu prikazivani, kao i da su isti usklađeni sa Zakonom. Pharmacy nije odgovorna  za nepravilnosti, ili greške marketinških materijala oglašivača.

Pharmacy nije odgovorna za bilo kakvu štetu, ili oštećenja opreme korisnika nastala prilikom korištenja stranice ApotekaOnline.ba. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom.

ApotekaOnline.ba je privatno vlasništvo, i u vlasništvu je firme SR Pharmashop Pharmacy (Pharmacy) , ID 4303440220000. Sva komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja.
Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijale koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice ApotekaOnline.ba ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na ApotekaOnline.ba su pravo kompanije Pharmacy, i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja Pharmacy je strogo zabranjeno.

Pharmacy može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom, u bilo kojem trenutku, ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.

Saglasnost i promjena pravila

Uslovi korištenja internet stranice ApotekaOnline.ba propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice ApotekaOnline.ba, krajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice ApotekaOnline.ba. Pravo korištenja stranice ApotekaOnline.ba je lično pravo svakog korisnika, i ne može se prenositi na druge osobe, niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica.

Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja i pravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice.

Pharmacy može u bilo kojem trenutku, i bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uslova korištenja ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga, savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovno pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno i ažurno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja, kao i promjenama nad istima.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice ApotekaOnline.ba isključivo na odgovornost korisnika, kao i da Pharmacy ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice, ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Info

Za sve dodatne informacije ili pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem putem e-mail adrese shop@apotekaonline.ba ili na broj telefona +387 33 529 942. 

Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi

Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi koji se pojavljuju na stranici https://apotekaonline.ba su registrovani znaci imena brendova odgovarajućih kompanija u okviru poslovanja i saradnje sa Pharmacy. Iste je zabranjeno koristiti bez odobrenja i saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.